We kennen allemaal die stem in ons hoofd. Vaak een kritische stem. En als we zo’n gesprek met onszelf voeren, wie is dan die ik en wie is die mezelf?

Deze cursus is een weg naar binnen, zodat je antwoorden kunt vinden op deze vragen. Aan de hand van praktische oefeningen zal je onderzoeken hoe je in elkaar zit. Je zult ervaren wat die kritische stem met je doet, waarin je jezelf beperkt en welke overtuigingen aan je gedrag ten grondslag liggen. Je komt erachter welke structuren je hebt gekozen om jezelf te beschermen tegen leed. Je zult voelen welke verlangens je hebt. Kortom, deze cursus geeft verdiepende inzichten over jezelf met als doel steeds dichter bij je innerlijke vrijheid te komen.

In deze cursus past Bianca o.a. transactionele analyse, neurolinguistisch programmeren en systemisch werk toe, maar ook af en toe een yoga-oefening! De cursus beslaat acht dagen (verspreid over een periode van ongeveer vier maanden in de winterperiode) van 10-16 uur en kost €75 per dag inclusief lunch. De cursusgroep bestaat uit 6-8 personen. Heb je interesse stuur dan een berichtje via het contactformulier

'Deze cursus is het mooiste cadeau aan jezelf.'

'Deze cursus opent, legt bloot en zet een proces in gang op weg naar jezelf.'