Wie kent het niet……….Denken aan een dubbelfout en er direct een slaan?

Afgeleid zijn door opmerkingen van mensen langs de kant? Hoe vaak sta je te vloeken op jezelf na een slechte bal? En van wie verlies je dan eigenlijk als je verliest…..? Als je je sportprestaties wilt verbeteren en je zoekt het niet in meer training en techniek, maar op het mentale vlak, dan kun je bij Bianca een aantal Inner Game trainingen volgen. Haarfijn zal ze je duidelijk maken dat je vooral een wedstrijd met jezelf aan het spelen bent. In de trainingen komen o.a. de volgende zaken aan bod:

  • Concentratie
  • Niet oordelen
  • Laat je lichaam zijn werk doen
  • Zelfvertrouwen

Die zaken worden nadrukkelijk niet alleen besproken maar ook ervaren. Bianca gaat met jou het veld op of de baan in, en laat je zelf ontdekken en voelen wat voor jou wel en niet werkt. Het bekijken en bespreken van wedstrijden maakt ook deel uit van de trainingen.

Ongeveer 5 trainingen leveren het maximale resultaat, maar je kunt ook gewoon beginnen met 1 training en kijken hoe het bevalt. Een intake-gesprek om te kijken of haar aanpak je aanspreekt duurt 30 minuten en is gratis. Een training kost €60 en duurt ongeveer 1,5 uur. Indien je je bovenstaande tarieven niet kunt veroorloven, kan je altijd een eerste gesprek aanvragen, dan kunnen we overleggen over een tarief naar draagkracht.

"Vervang die 'duivel', die stem in je hoofd, door een 'engel', want uitbannen lukt niet, hij blijft terugkomen"

Winnen gaat gemakkelijker als je niet aan winnen of verliezen denkt.